Producten
 

Tarot

IMG_0284

Tarot

In films zie je ze weleens langskomen. Veelal een vrouw die in een pipowagen woont en een doek om haar hoofd heeft en met tarotkaarten de toekomst voorspelt. Echter dit beeld geeft een vertekend beeld van de tarot. Tarot is namelijk geen toekomst voorspellend instrument maar een coachingstool.

 

Aan de hand van de tarotkaarten krijg je inzicht in situaties. Vragen als ‘vind ik mijn witte prins op het witte paard’ worden dan ook niet beantwoord maar wel de vraag ‘wat moet ik doen om mijn prins op het witte kaart te vinden’. Want beslissingen in je leven maak je nog altijd zelf!

Orsaya is heldervoelend en heeft daardoor een sterk ontwikkelde intuïtie. Ze is dan ook een intuitief tarotist. Dat wil zeggen dat ze niet alleen naar de kaarten kijkt maar ook een laag dieper. Door de kaarten krijgt ze extra antwoorden via haar intuitie binnen. Soms komt het zelfs voor dat je een vraag hebt maar dat de legging een hele andere kant opgaat omdat er andere zaken zijn die op dat moment nog belangrijker zijn dan je oorspronkelijke vraag. Voor een tarotconsult is het niet noodzakelijk dat je een specifieke vraag hebt.

 

Consulten worden gegeven op locatie maar ook is het mogelijk om een online consult te krijgen via bijvoorbeeld Zoom en/of Skype. Ook kan je je vraag via een mail stellen en krijg je schriftelijk antwoord op je vraag.


Tarotlegging

Wil je weten wat de kaarten je vandaag willen zeggen doe dan een gratis online legging.

Klik hier  voor de legging!

Heldervoelend/Wetend

Orsaya is heldervoelend. Dat wil zeggen dat haar intuïtie (het zogenaamde derde oog) sterker is ontwikkeld bij haar.

Bij heldervoelendheid pik je signalen in je omgeving makkelijker op dit geldt ook voor energie. deze energieen kunnen subtiel aanwezig zijn en voor een ander niet waarneembaar. Orsaya kan hierdoor contact maken met de energie van de persoon en ervaart ze de gevoelens van jou.  

Bij helderwetendheid komt informatie ineens tot je. Dit komt doordat Orsaya een zeer hoog ontwikkeld intuïtie heeft. Je weet dat het zo is zonder dat daar een enkele rationele grond voor is. Daarbij krijg je de ene keer meer informatie door dan de andere keer. Het is dus niet helemaal oproepbaar.

Tarot2