Producten
 

Over

Wie is orsaya?

Who

Hallo, ik ben Orsaya Hertzinger-Snijders. Vanuit mijn werk als muziekcoach, in de breedste zin van het woord, ben ik altijd geïnteresseerd geweest in mijn leerlingen en ook in de beste manier van leren. Wat voor de een werkt werkt niet voor de ander. Ik ‘lees’ mijn leerlingen intuïtief waardoor ik heel sterk aanvoel wat de beste manier van benaderen en leren is voor de desbetreffende leerling.

Daarbij ontdekte ik dat veel problemen niet kwamen uit wat iemand niet kan, maar vooral uit wat (onbewust) iemand in de weg zit. Dus niet de skills maar de onderbewuste wil.

 

Waarom Motivatie & Inspiratie

WHy

Dit fascineerde mij en ging daarom dit verder onderzoeken. Daarbij ging mijn onderzoek niet alleen naar de verschillende methoden van leren maar ook naar hypnose technieken. Waar ik ongeveer 7 jaar geleden mee in aanraking kwam.

Dit alles  versterkte mijn interesse in spiritualiteit.

Tijdens dit onderzoek kwam ik in contact met de beste coaches op verschillende vlakken.

Een aantal methodes van lesgeven zijn door mijzelf in de praktijk toegepast. Dat resulteerde ertoe dat ik in 2016 werd uitgeroepen tot beste muziekcoach.

Daarna heb ik mij verder ontwikkeld op leertechnieken en hypnose en iedere dag zie ik weer mooie nieuwe dingen ontstaan. Zo ontstond een mooie combi tussen leermethoden en hypnose. 

De Jeffrey Stephens Protocol

how

Zelf werk ik o.a. met het Jeffrey Stephens protocol en de conversationele hypnose methode . Het Jeffrey Stephens protocol is een zeer krachtig protocol. Mensen zijn soms jaren bezig geweest met hypnose en hebben toch nog het gevoel weinig bereikt te hebben.  Het krachtige van het Jeffrey Stephens protocol is: je hebt ‘ t probleem en de oplossing, de rest lost jouw onderbewustzijn op.

Ik ben onderdeel van het internationale team welke werken met het Jeffrey Stephens protocol. 

Tarot

HOw

Daarnaast is het mogelijk om tarotkaarten te gebruiken om meer inzicht te krijgen. 

Ik ben een intuïtieve tarotreader en maak daarnaast gebruik van mijn heldervoelendheid en helderwetenheid. Twee jaar lang heb ik de kaarten intensief bestudeerd bij Sabrina Koel de Oliveira en heb ik als tarotreader voor o.a. paravisie, de huishoudbeurs, diverse events en Pasar Malams gelezen.