Producten
 

Hypnose

Je herkent de volgende situatie vast wel. Je leest een boek of kijkt een film en gaat volledig op in het boek of film. Je leeft volledig mee met de hoofdpersoon. Dit is zelfs zo sterk dat je de gevoelens en emoties van de hoofdpersoon kunt voelen. Zonder dat je het misschien realiseert verkeer je dan al in hypnose.

Als je in een staat van hypnose bent dan heb je rechtstreeks contact met je onderbewustzijn; daar is verankerd hoe we ons daadwerkelijk voelen en wie we echt zijn.

 

Als je geboren wordt dan ben je nog helemaal blanco van oordelen en meningen. Je hersenen zijn je belangrijkste ‘besturingssyteem’. De belangrijkste levensfuncties worden automatisch uitgevoerd. Door je omgeving, gebeurtenissen en mensen in je directe omgeving neem je allerlei informatie tot je. Omdat je nog jong bent heb je nog geen referentiekader en denk je er dus niet kritisch en redenerend over na. Anders gezegd alle indrukken die je opdoet in je omgeving en door de mensen waar je mee omgaat worden de hersenen bewust en onbewust geprogrammeerd.

 

Zodra je wat ouder wordt ga je een meer kritisch en redenerend vermogen opbouwen die gebaseerd is op je ervaringen in het begin van je leven. Door dit kritisch en redenerend vermogen bepaal je wat relevant is en wat niet en welke informatie belangrijk is voor het onderbewuste. Het kritisch en redenerend vermogen is erg belangrijk want deze zet je onderbewuste razendsnel aan bij bijvoorbeeld een gevaar. Het geeft signalen aan het onderbewuste hoe we met emoties of gebeurtenissen in onze omgeving kunnen omgaan. Maar het kan om die reden ook tegen je werken. Als een gewoonte in je onderbewuste is opgeslagen dan kan het juist moeilijk zijn om het anders te doen. Dat klinkt misschien vaag dus ik verduidelijk het met een voorbeeld: Je wilt stoppen met roken maar je aangeleerde ‘rookgedrag’ is sterk vastgelegd (geprogrameerd) in je onderbewuste dat de signalen van je wilskracht geblokkeerd worden door het voorgeprogrameerde gedrag waardoor het erg moeilijk is om blijvend te stoppen met roken.

 

Hypnose kan hierin een belangrijke rol vervullen. Je wilskracht verliest immers van je onderbewuste. Door de hypnose kan je onderbewuste directe suggesties krijgen waardoor het permanent willen stoppen kan worden aangepakt.

De kern van hypnose is dat het kritisch en redenerend vermogen tijdelijk gepasseerd wordt, waardoor aanvaarbare suggesties direct door het onderbewuste kunnen worden opgenomen.

Wij zetten hypnose in voor:

Faalangst

Faalangst betekent letterlijk de angst om te falen. Je bent bang dat je dingen fout doet.

Door middel van hypnose kunnen wij je faalangst laten verdwijnen.

 

 

Doelen bereiken

Je hebt een doel maar hoe kan je deze bereiken. Door de inzet van hypnose bereik je je doel.

 

 

 

Ervaringen

Kijk hoe hypnose het leven

van Mario radicaal positief

heeft veranderd.

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is de mate waarin men vertrouwen heeft in zijn eigen kunnen.

 

 

Podium angst

Je zou zo graag eens willen optreden als artiest maar zodra je ook maar een podium betreedt breekt het zweet je uit en wil je het liefst zo snel mogelijk van het podium af. Door middel van het gebruik van hypnose komt jij van je podiumangst af.

Focus houden

Je bent aan het studeren maar je gedachten dwalen steeds af. Je zou veel sneller klaar zijn als je je eens goed kon concentreren. Door middel van hypnose kunnen we zorgen dat je beter je focus houdt en dat je zo bereikt wat je wilt bereiken

Met gemak leren

Wat zou het fijn zijn als het leren makkelijker gaat. Je leert de stof sneller en het blijft beter hangen.