Producten
 

Borstvergroting

Je zou zo graag je borsten laten vergroten maar je bent bang voor een operatie. Je wilt je borsten laten vergroten maar je wilt niet dat er gesneden wordt in een gezond lichaam. Zou er geen methode zijn om je borsten te vergroten of laten veranderen zonder operatie?

 

Ja die is er wel degelijk. Door middel van hypnose!

 

Deze methode is niet nieuw. In de jaren 70 werd er zelf veel onderzoek gedaan naar de mogelijkheid om fysieke aanpassingen te maken aan het menselijk lichaam door middel van visualisatie en suggesties. De resultaten toonden aan dat daadwerkelijk werkt. Door de geest voldoende te overtuigen van de nieuwe doelen worden deze in de meerderheid van de gevallen ook behaald. Er zijn wetenschappelijke studies die dit succes aantonen.

 

Door hypnotische suggesties en visualisaties vragen we je onderbewuste om de borstgroei te activeren tot de door jou gewenste maat.

 

Het programma omvat 3 hypnosesessies en tussen deze sessies door luister je naar verschillende audiohypnoses.

Deze zorgen voor een blijvende ondersteuning van je onderbewustzijn.

Een groei van 1 tot 2 cupmaten is een realistische verwachting. Je bepaalt zelf wat het einddoel is en wij geven je onderbewuste de opdracht dit uit te voeren.

De eerste groei is meestal al zichtbaar na enkele weken, afhankelijk van de gewenste groei bereiken de meeste vrouwen hun doel tussen de 8 à 12 weken.

Ervaringen

Wat zegt Rob de Groot over de Breast Enlargement Hypnose:

Breast Enlargement 1.1
Breast Enlargement 1.2