Producten
 

Afvallen/afslanken

Afvallen/afslanken

Je bent al heel lang bezig met afvallen en het wil maar niet lukken. Zo zijn er een paar kilo af en zo is het er weer bij. Het bekende jojoën. De hele dag denk je aan eten ook als je geen honger hebt en toch blijf je er maar aan denken.

Als je dit herkent dan kan hypnose een perfect hulpmiddel voor je zijn en niet alleen om af te vallen maar juist ook om je ideale 

gewicht te behouden.

Waarom afvallen/afslanken met hypnose?

Hoe het je verandert kan van persoon tot persoon verschillend zijn.  Maar wat we in het algemeen wel kunnen zeggen is dat het de kwaliteit van leven verbetert. Hoe vaker je een sessie ontvangt, des te beter je gaat voelen.

 

Bij afvallen is je mindset een belangrijk onderdeel. En deze mindste heeft alls te maken met het onderbewustzijn en dit kan je positief maar ook negatief beïnvloeden. Neem ik nou wel dat ene gebakje of niet? Neem ik nou wel die chips of toch niet? Door een krachtig positief onderbewustzijn

te creëren hoef je het zware werk niet alleen te doen en vermager je makkelijker. 

 

Het laat emo-eten of eten uit verveling verdwijnen.

 

Dieten die toch niet werken hoef je niet meer te volgen.

 

Het afvallen gebeurt automatisch omdat je onderbewustzijn zo ‘ geprogrammeerd’ wordt dat je alleen gaat eten als je honger hebt.

 

 

 

Je valt/slankt dus af op een gezonde en blijvende manier!