Producten
 

Acces Energetic Facelift

IMG_0206

Je wilt een facelift ondergaan maar je wilt niet dat er in je lichaam gesneden wordt dan is Acces Energetich Facelift een oplossing voor je! Bij deze facelift wordt gebruik gemaakt van de Acces Consciousness methode en die geeft een ontspannende en verjongende uitwerking op je gehele lijf. Het is eigenlijk meer dan alleen maar een facelift. Door de ontspannende werking krijgt je gehele lijf een lift. Er wordt gewerkt met energieën en deze zijn er speciaal op gericht o de gevolgen van stress, veroudering en de zwaartekracht te verminderen. Het ontdoet het lichaam van stress en vermindert lijntjes en rimpeltjes. En hierbij komt er geen operatie, peeling of injectie aan te pas. Ook tast het je natuurlijke uiterlijk en mimiek niet aan. 

 

Bij de Energetic Facelift gebruiken we 29 krachtige Acces lichaamsprocessen (energieën) en raken we op een zachte manier het gezicht en de nek aan. Via deze aanraking gaan de energieën door het gehele lichaam heen zodat je lichaam op cel niveau de stress kan loslaten. Zo ontstaat er een verjonging op een natuurlijke manier van binnenuit.

Deze positieve uitwerking heeft niet alleen effect op het uiterlijk maar ook op andere ongemakken die vaak met veroudering in verband worden gebracht. Het kan dan ook zomaar zijn dat je een verbetering bemerkt in je slaappatroon, spijsvertering, hormoonhuishouding en flexibiliteit. Veel mensen ervaren de facelift alsof ze op vakantie zijn geweest ze voelen veel meer innerlijke rust, ruimte en ontspannenheid.