Producten
 

Acces Bars

Access Bars

Access Bars is een behandeling die geschikt is voor iedereen, van baby’s tot volwassenen.  

Op je hoofd heb je 32 punten, Bars genaamd, waarin de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, gevoelens, overtuigingen, en emoties zijn opgeslagen. Deze punten kunnen vol zitten net als bij een harde schijf van een computer. Bij een Access Bars behandeling worden deze 32 punten leeggemaakt net als je bij een computer een harde schrijf leeg maakt. 

Elke Bar komt overeen met een gedeelte in je leven, bijvoorbeeld alle energie van elke gedachte die gaat over ruzie, is opgeslagen in de “ruzie” Bar.

Er zijn onder andere bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, communicatie, tijd en ruimte etc.

waar kan het bij helpen?

Hoe het je verandert kan van persoon tot persoon verschillend zijn.  Maar wat we in het algemeen wel kunnen zeggen is dat het de kwaliteit van leven verbetert. Hoe vaker je een sessie ontvangt, des te beter je gaat voelen.

Mensen geven aan dat ze ervaren:

 

Rust in het hoofd

 

Betere nachtrust

 

Denken in oplossingen ipv problemen

 

betere time management (verdeling van je dagelijkse tijd)

 

betere concentratie

 

innerlijke rust

 

andere kijk op het leven

 

op een positieve manier met het leven omgaan

 

het loslaten van oude patronen

 

creëren van mogelijkheden en uitdagingen

De behandeling


Tijdens een Bars sessie hoef jij niets te doen dan liggen op een massagetafel. Orsaya raakt tijdens de Access Bars behandeling deze 32 punten op je hoofd zachtjes aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebt los te kunnen laten. 

Vind jij het moeilijk om dingen los te laten? Tijdens de Access Bars behandeling is er sprake van een lichte aanraking hierdoor vertragen de hersengolven, waardoor je in een andere staat van bewustzijn komt. Door de aanraking van deze punten op het hoofd raak je alles los. Je hoeft even niets. Je mag praten, in slaap vallen. Alles is prima!

Sommigen ervaringen tijdens de aanrakingen kleuren, bij andere komen herinneringen naar boven en een ander ervaart niets. Doordat iemand je lichaam zonder oordeel aanraakt, komt het tot rust en kan de verandering beginnen.

Ook als je niet houdt van een massage kan deze methode wellicht een uitkomst zijn en kan je dit als plezierig en ontspannend ervaren.