Producten
 

HypnoFasting

De combinatie van een gezondere levensstijl en hypnose dat leidt tot meer dan alleen gewichtsverlies.

 

Wil je:

Dan is het Hypnofasting het beste programma voor jou!

Waarom is HypnoFasting een goede methode voor jou?

HypnoFasting combineert Internittent fasting en hypnose tot een succesvolle combinatie waarbij je gezonder wordt en gewichtverliest.

 

Deze twee wetenschappelijk bewezen succesformules vullen elkaar aan en versterken elkaar. Wil jij ook blijvend en gezond afvallen, zonder het bekende jojo effect? Bekijk dan de mogelijkheden van HypnoFasting.

Wat is Intermitted Fasting precies?

Intermittent fasting is de laatste jaren enorm populair geworden en de hype-fase is allang voorbij.

 

Dit intermitterend vasten gaat meer over wanneer je eet dan wat je eet. Vasten – meestal tussen de 16 en 24 uur – wissel je af met eten.

 

Drinken is toegestaan tijdens het vasten, maar het is suiker- en calorievrij. De meest populaire variant is het 16/8 schema, waarbij je 16 uur per dag niet eet en 8 uur normaal eet.

 

Hoe gezonder je eet, hoe beter maar ook als je niets aanpast aan je eetpatroon, val je af.

De voordelen van intermitted Fasting

De meerwaarde van hypnose in combinatie met intermitted lastig?

Het veranderen van je levensstijl kan lastig zijn. En hoewel je nog steeds genoeg kunt eten op de momenten dat je niet vast, kan hypnose je helpen een gezonde levensstijl te behouden.

 

Zo kan hypnose je helpen om van de hongergevoelens af te komen tijdens de periodes dat je aan het vasten bent. Door je brein je een beetje te laten helpen, maak je het jezelf een stuk makkelijker. Een paar simpele hypnose technieken zorgen er niet alleen voor dat je sneller afvalt, je houdt het vasten ook makkelijker en langer vol. Over een win-win gesproken.

 

De combinatie met hypnose maakt het ook mogelijk om je streefgewicht in je onderbewustzijn vast te leggen, waardoor het makkelijker wordt om je doel te bereiken. Het lijkt alsof je voorgeprogrammeerd bent om je gezonde doel en ideale lichaamsgewicht te bereiken. Zo bereik je sneller en efficiënter je streefgewicht, en dat alles op een verantwoorde en wetenschappelijk onderbouwde manier.

 

Waarom zou u uw gezonde levensstijl geen boost geven?

HypnoFasting is niet voor iedereen geschikt

Vasten is niet geschikt voor jou als je:

Raadpleeg bij twijfel eerst uw arts!

Hypnofasting

Goud

Hypnofasting

Zilver

Hypnofasting

Brons

* Actief Alerte Hypnose

is een vorm van hypnose waarbij je in plaats van stil te zitten met je ogen dicht in beweging bent met indien nodig de ogen open. In de jaren ‘ 70 werd deze techniek uitvoering onderzocht tijdens een wetenschappelijk onderzoek in Hongarije. Wij creërden een Actief Alerte Hypnose MP3 die je tijdens het wandelen kan gebruiken. Zo heb je twee keer profijt: je beweegt en je onderbewuste krijgt de nodige suggesties mee om het periodiek vasten comfortabel te laten verlopen en sneller en efficiënter naar je streefgewicht te gaan.

Officieel expert -- INternational Hypnofasting Team

De methode van HypnoFasten is ontwikkeld door Rob de Groof. Ik ben een van de weinige HypnoFasting Experts in Nederland.

Ik ben aangesloten bij de International HypnoFasting Team