Producten
 

Event 19 juni – Transformatieve Zelfhypnose & Muziek

Transformatieve Zelfhypnose & Muziek

Het universum is een hele grote computer met daarin alle informatie over wat is geweest en wat gebeurt en wat nog gaat gebeuren.

De meeste ‘ spirituele’ of ‘ alternatieve’ technieken die er nu zijn, zijn eigenlijk al heel oud. Ze zijn gebaseerd op kennis die is opgedaan in de jaren 1500 tot 1900. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het werken met kruiden en rituelen. Of het werken met energieën en magnetisme.

De kennis van de werking van muziek is zelfs nog ouder. De uitvinder Tesla zei daarover het volgende:

 “ALS JE DE GEHEIMEN VAN HET UNIVERSUM WILT VINDEN, DENK DAN IN TERMEN VAN ENERGIE, FREQUENTIE EN VIBRATIE” – NIKOLA TESLA.

Niet alleen Nikola Tesla zei er iets over maar ook de wetenschapper Albert Einstein was het met hem eens

ALBERT EINSTEIN ZEI: “WAT WIJ MATERIE HEBBEN GENOEMD IS ENERGIE WAARVAN DE VIBRATIE ZO LAAG IS DAT WE HET KUNNEN WAARNEMEN MET DE ZINTUIGEN. ER IS GEEN MATERIE.” – ALBERT EINSTEIN

De wetenschap heeft het bewezen. Het is een bekend feit dat alles, inclusief ons eigen lichaam, uit energie bestaat die op verschillende frequenties vibreert. Het is dan ook logisch om je af te vragen of geluidsgolven ons kunnen beïnvloeden? Het lijkt erop dat dat gebeurt. Golflengtes beïnvloeden andere golflengtes.

Je kan het vergelijken met een maaltijd. Als je verschillende ingrediënten bij elkaar voegt dan heeft dat invloed op de gehele smaak van de maaltijd.

Door diverse wetenschappelijke experimenten zoals “Cymatics” en “watergeheugen” is de manier waarop frequenties de fysieke wereld beïnvloeden bewezen.“Cymatics” toont aan dat wanneer geluidsgolven door een specifiek medium gaan zoals water, lucht of zand ze de vibratie van materie direct veranderen. Het “watergeheugen” laat zien dat we door intenties de materiële wereld kunnen veranderen.

 

Tijdens de liveshow door de muziek en hypnose ga je het zelf  ervaren. Je gaat het niet alleen zelf doen maar ook ervaren (zien en voelen) waardoor je het helemaal gaat snappen, zien, voelen en kunnen. Het vibreert  tot in de kleinste poriën van je lichaam. 

Als je nog niet bent afgehaakt maar juist enthousiast bent geworden dan is dit jouw kans!

Transformatieve zelfhypnose & muziek

 

Meld je nu aan voor dit geweldige event. 

Dat is het systeem! Hoe het werkt, daar kan jij als eerste achter komen op zaterdag 19 juni in Baarn.

De bijdrage is € 77 euro. Het evenement duurt van 13.00 tot 17.00 uur.

Je leert en beleeft:

 • Kennis over de werking van frequentie en hoe je dat in jouw voordeel kunt gebruiken.

 • Invloed van muziek met voorbeelden hoe dat praktisch te gebruiken.

 • Je leert de techniek van de zelfhypnose met jouw ziel.

 • Je krijgt de zelfhypnose toegestuurd .

 • Na afloop van de dag ontvang je een mail met uitgebreide informatie over frequenties en hun werking. En ook ontvang je een overzicht van muziekstukken en componisten die 432 hertz gebruikt hebben. 

 • Deelname certificaat voor de zelfhypnose

 • Adem/ontspannings techniek

 • (Hypnose) Show met muziek & showhypnose door Fernando Flores en Orsaya.

Inbegrepen:

 • Gratis parkeren

 • Gratis koffie/thee

Je ziet, doet, hoort en krijgt de hele middag met gelijkgestemden onze beste tools aangereikt!

Dit alles heeft een waarde van minstens € 255, misschien wel onbetaalbaar omdat je echt transformerend materiaal krijgt aangereikt wat je nergens anders zult horen.

Jij kan erbij zijn! Laat je naam en telefoonnummer achter en je staat op de lijst.

Orsaya

Met meerdere diploma’s op zak, waaronder Cum Laude aan het Sweelick Conservatorium in Amsterdam maar ook allerlei hypnose diploma’s kan Orsaya jou van alles leren!

 

Lees meer

Fernando

Fernando Flores, afkomstig uit Mexico, is gespecialiseerd in hypnose en mentalisme. Zijn Maya voorouderen zijn het thema binnen zijn shows, waar hij op de mystieke wijze van een sjamaan suggestie en gedachtelezen verweeft in zijn demonstraties.

 

Lees meer

Als iemand vol vertrouwen in de richting van zijn dromen gaat, en het leven durft te levendat hij zich voorstelt, zal hij een succes hebben dat hij nooit had verwacht.

Meld je aan:

  Host gezocht

  Vind je het interessant en wil je ons helpen? Wij zijn op zoek naar een host voor dit evenement die ons wil helpen.

  Als host ben je gastvrouw op de dag zelf en help je mee. Voor het event trek je minimaal twee mensen aan die een ticket (á € 77; de prijs blijft niet zo laag) kopen. 

  Verder help je ons met het verspreiden van  materiaal op je social media!

  Wat krijg jij ervoor terug?

  Bij 2 mensen: krijg je gratis toegang.

  Bij 5 mensen: krijg je gratis toegang en krijg je een gratis hypnose naar keuze cadeau (twv € 250 Eigenlijk nog meer waard want Fernando en Orsaya doen deze hypnose samen).

  Wil je helpen stuur dan een mail aan: managementorsaya@gmail.com